Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Proza
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Dembowskiego 12 (W131)
(1)
Kłobucka 14 (BD37)
(2)
Autor
Alemagna, Beatrice (1973- )
(2)
Bell, Anthea
(1)
Matos, Jose Reis de
(1)
Morel, Marie-Pierre
(1)
Reynaud, Stéphane
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(3)
Język
francuski
(2)
angielski
(1)
Odbiorca
0-5 lat
(2)
6-8 lat
(2)
Dzieci
(2)
Przynależność kulturowa
Literatura francuska
(2)
Literatura włoska
(2)
Temat
Język angielski
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Przyjaźń
(1)
Tolerancja
(1)
Tożsamość osobista
(1)
Gatunek
Opowiadania i nowele
(2)
Publikacje dla dzieci
(2)
Książki kucharskie
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Bugs in a blanket / Beatrice Alemagna ; [translated from French by Anthea Bell]. - London ; New York : Phaidon Press Limited, [2016?]. - [44] strony : ilustracje ; 18 x 23 cm.
Na stronie redakcyjnej: reprinted 2014.
Talks about difference and tolerance. This book is centered around the theme of identity. It aims to approach this theme in a manner that is simple and funny, using repetitive language to make it both comical and direct for children. It carries a specific kind of illustration that creates a cosy world that reminds one of wool and old blankets.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Kłobucka 14 (BD37)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bugs in the garden / Beatrice Alemagna. - London ; New York : Phaidon Press Limited, [?]. - [34] strony : ilustracje ; 18 x 23 cm.
Na stronie redakcyjnej: reprinted 2011.
What happens when the bugs venture out into the big, wide garden to find some new friends? This sturdy board book introduces children to lovable bugs who learn how to accept creatures they are initially afraid of. Author Beatrice Alemagna invented a whole new technique of illustration for this book using a felted wool technique and an amalgam of applique, fabrics and stitching.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Kłobucka 14 (BD37)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II (1 egz.)
Książka
W koszyku
Indeks s. 357-363.
The Most Authoritative and Whimsical Look At the PigPork is the world's most widely eaten meat, the heart and soul of everycharcuterie, and many a culinarian's obsession. From head to hoof, and allthe diverse and flavorful meat cuts in between, the pig is the mostversatile and efficient animal raised for food. And no one knows more aboutthe selection, preparation and cooking of pork than French chef andrestaurateur Stephane Reynaud.Coming from a long line of pig butchers and farmers in rural France,Reynaud certainly knows his stuff. This spring Reynaud shares hisaffection, recipes and deep knowledge of the pig in PORK SONS. The winnerof the 2005 French Gourmand Cookbook Award, PORK SONS celebrates theswine in all its forms, from slaughter to supper.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dembowskiego 12 (W131)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/56 franc. (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej